Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce
- 100 g soy sauce
- 25 g brown rice vinegar
- 1 Tbsp toasted sesame oil
- 5 - 10 dashes Tabasco, to taste
- 1 tsp toasted sesame seeds
Dumpling Wrappers
- 150 g water
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 10 g water (isteğe bağlı)
Filling
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 5 spring onions, sliced (3 mm)
- 150 g medium raw prawns, peeled
- 1 Tbsp toasted sesame oil
- 2 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 Tbsp soy sauce
- 1 pinch ground white pepper
Assembly and Cooking
- 1 carrot, sliced (2 mm)
- 500 g water, for steaming
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 262 kJ / 62 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2 Std. 30 Min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 Std. 30 Min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 Std. 30 Min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 Std.
Sushi Rice
55min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 godz. 35 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Taiwanese Steamed Buns
2 Std. 45 Min