Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 170 g di burro freddo, a tocchetti
- 50 g di farina tipo 00
- 170 di farina tipo 00
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 5 g di cacao amaro in polvere
- 25 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
Caramello
- 300 g di zucchero
- 1080 g di acqua
- 20 g di miele
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3627 kJ / 867 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 93.7 g
- Yağ
- 47.3 g
- Doymuş Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 472.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1h
Torta Cook-Key®
2 Std.
Tagliatelle tricolore
1h
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h
Crostata mascarpone e gianduia
4h 20 min
Torta cassetta di frutta
4h 40min
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5 Std. 30 Min
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1h 30min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 Std.
Torta panna, fragole e lamponi
2 Std.
Turdilli calabresi
1h
Torta mimosa
1 Std. 5 Min