Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 170 g di burro freddo, a tocchetti
- 50 g di farina tipo 00
- 170 di farina tipo 00
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 5 g di cacao amaro in polvere
- 25 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
Caramello
- 300 g di zucchero
- 1080 g di acqua
- 20 g di miele
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3627 kJ / 867 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 93.7 g
- Yağ
- 47.3 g
- Doymuş Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 472.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Pan di Spagna
1 Std.
Torta Saint Honoré all'italiana
22 godz.
Torta natalizia
3 Std. 25 Min
Biscotti tortina con crema al cioccolato
1 Std. 40 Min
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2 Std. 30 Min
Millefoglie
5 Std.
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 Std.
Torta foresta nera
3 Std.
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.