Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 170 g di burro freddo, a tocchetti
- 50 g di farina tipo 00
- 170 di farina tipo 00
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 5 g di cacao amaro in polvere
- 25 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
Caramello
- 300 g di zucchero
- 1080 g di acqua
- 20 g di miele
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3627 kJ / 867 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 93.7 g
- Yağ
- 47.3 g
- Doymuş Yağ
- 23.8 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 472.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Pan di Spagna
1h
Bignè alla crema di ricotta
2h 30 min
Torta Saint Honoré all'italiana
22 godz.
Torta bignè al cioccolato bianco
1h
Torta a strati mascarpone e lamponi
5 Std.
Torta Bimby® ai mirtilli
1 Std. 15 Min
Il tiramisù (senza glutine) di Damiano Carrara
5 Std.
Torta foresta nera
3 Std.
Crema diplomatica
30 min
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.