Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g di latte intero fresco
- 80 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Besin Değeri
- şuna göre 2 porzioni
- Kalori
- 5125.4 kJ / 1225 kcal
- Protein
- 64.8 g
- Karbonhidrat
- 99 g
- Yağ
- 65 g
- Doymuş Yağ
- 37.3 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 801 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yogurt
12 godz.
Primosale
4h 45min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12h 15min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Primo sale
13 godz. 30 min
Pane contadino ai cereali
7h
Ricotta
5h 30min
Yogurt con latte condensato
12hod. 10min
Latte condensato
1 Std.
Croccante alle mandorle
1 Std. 30 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min