Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g pork mince, broken in pieces
- 1 Tbsp light soy sauce
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp Shaoxing rice wine
- 3 garlic cloves
- 5 g vegetable oil
- 600 g silken tofu, diced (2-3 cm)
- 5 g sesame oil
- 2 Tbsp oyster sauce
- 1 - 2 Tbsp chilli broad bean paste, to taste
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 spring onions, sliced (3 mm), for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 612 kJ / 146 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yasai Yaki
25 Min
Mapo tofu
15 Min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Tofu stew
30min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Miso Soup with Vegetables
30min