Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g white glutinous rice
- water, plus extra for soaking
- 350 g pork belly meat, boneless, skinless, cut in pieces (5 cm) (see variation)
- 3 - 4 fresh shiitake mushrooms (approx. 50 g)
- 25 g carrot
- 20 g fresh water chestnuts, skinned, halved
- 5 - 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 2 pinches ground white pepper
- ½ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 1 tsp cornflour
- 20 g soy sauce
- 600 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 225 kJ / 54 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Spring onion pork ribs
1h
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1h 10min
Braised pork belly
55min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Pumpkin and Quince Soup
1h
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min