Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g white glutinous rice
- water, plus extra for soaking
- 350 g pork belly meat, boneless, skinless, cut in pieces (5 cm) (see variation)
- 3 - 4 fresh shiitake mushrooms (approx. 50 g)
- 25 g carrot
- 20 g fresh water chestnuts, skinned, halved
- 5 - 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 2 pinches ground white pepper
- ½ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 1 tsp cornflour
- 20 g soy sauce
- 600 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 225 kJ / 54 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wafu dressing
20 dk
Taiwanese Traditional Meat Floss
1sa 40 dk
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2h 5 min
Browned Pork Cubes
15 Min
Walnut Brittle
1h 30min
Vegetable stock paste
45min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 dk
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Authentic Meat Floss
1sa 40 dk
Sesame Crème
10 min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min