Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1440 g water
- 300 g short grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained
- 60 g Chinese cabbage, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, cut in thin slices (2 mm)
- 40 g carrot, cut in thin strips (2 mm)
- 4 slices kombu (approx. 2 cm each) (isteğe bağlı)
- 10 - 12 large raw prawns, peeled and deveined (approx. 170 g)
-
300
g fresh clams, shells scrubbed
veya 300 g fresh mussels, scrubbed and debearded - 250 g raw squid rings
- 75 g Japanese soy sauce (see tip)
-
60
g sake
veya 60 g rice wine - 1 tsp salt
- 2 tsp light sesame oil
- 80 g miso paste (see tip)
- 5 pinches wakame flakes, dried
- 200 g silken tofu, cubed (1.5 cm) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brodet (Fish stew)
1h 15 min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Değerlendirme yok
Barley Nasi Goreng with Prawns
1h
Chawanmushi
1h 15 min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1sa 35 dk
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Sambal Petai Prawns
20min
Miso Soup with Vegetables
30 min