Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 25 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g de légumes variés à poêler (oignons, échalotes, poireaux par ex.), en morceaux (2 cm)
- 350 - 400 g de légumes variés (courgettes, carottes, citrouille, patates douces, céleri-rave, panais...), en morceaux (2 cm)
-
50
g de légumes variés surgelés
veya 50 g de petits pois surgelés - 700 - 800 g d'eau
-
1
c. à café de fond de légumes
veya 1 cube de bouillon de légumes -
½ - 1
c. à café de sel
veya ½ - 1 c. à soupe de sauce de soja - 60 - 80 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Soupe aux pois
2h 10 min
Soupe de légumes, orge et viande des Grisons
1 Std. 15 Min
Soupe danoise aux pois cassés
1 Std.
Soupe de petit épeautre aux légumes et saucisse de morteau
1 Std. 50 Min
Soupe corse
13h 15min
Minestrone
45 Min
Pudding vapeur au sirop d'érable
1 Std. 10 Min
Soupe de lentilles vertes
35 min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55min
Soupe rustique
12 Std.
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50 min
Soupe paysanne
55min