Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di luganega spellata, a pezzi (3 cm)
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 40 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino rosso
- 820 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2895 kJ / 692 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Karbonhidrat
- 65.3 g
- Yağ
- 38.4 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta e bruscitti
2 Std. 20 Min
Risotto alla milanese
30min
Taroz
1h
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto rosmarino e speck
25 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Risotto alla birra
35min
Risotto al Barolo
30min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min