Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di vino bianco
- 700 - 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di asparagi, puliti e a tocchetti
- 100 g di Brie a tocchetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1895.4 kJ / 453 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 65.2 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 25 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 740.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto con crema di asparagi
50 min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Orzotto al radicchio rosso
40min
Risotto bianco con porri e mela
30min
Risotto ai porri e burrata
35min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto con zucca e Taleggio
45min