Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 40 g de jus de poire
- 300 g de poires, épluchées et épépinées
- 3 blancs d'œufs
- 120 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 6 c. à soupe de caramel au beurre salé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 239 kJ / 57 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 46.2 g
- Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Mousse framboise-noix de coco
2 Std. 15 Min
Mousse d'abricot aux amandes
Değerlendirme yok
Tiramisu pêche-lavande
3h 20min
Fraisiers façon tiramisu
12 godz. 30 min
Samoussas de crêpe, pomme vanille et caramel au beurre salé
1j 30 menit
Terrine en mousse de fruits
4h 30min
Mignardises à la mousse de fruit
7u. 45min
Mousse au caramel salé
4h 30min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2 godz. 30 min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2 godz. 30 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min