Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g aneto
- 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g)
- 150 g água
- 100 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g queijo feta cortado em pedaços
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolinhas de mandioca com molho de limão e sementes de papoila
1 godz.
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1h 25min
Pão de alecrim e feta
25 Min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 godz.
Polenta de abóbora
45 min
Chamuças de batata e coentros
45 min
Pães de centeio
2 godz. 10 min
Ravioli abertos com abóbora e cogumelos
1 godz. 15 min
Soufflé de cenoura e salsa
1 Std. 20 Min
Tabule com tomate e hortelã
1 godz.
Creme de brócolos e queijo camembert
45 min
Risoto à milanesa
25 Min