Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 150 g farinha
- 75 g manteiga fria, cortada em pedaços
- 50 g água bem fria
- ½ c. chá de sal
Creme
- 400 g alho-francês cortado em pedaços
- 2 c. chá de sal
- 30 g manteiga cortada em pedaços
- 1 c. chá de farinha
- 400 g água
- 1 pitada de pimenta preta
- 60 g natas, min. 30% de gordura, mais q.b. p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1840 kJ / 439.8 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 46.3 g
- Yağ
- 27.5 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 679 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)
4j 10 menit
Bolinhos de beterraba com dip de iogurte
1h
Risoto de kimchi
25min
Quadrados cheesecake de batata-doce
2h
Tikka masala de couve-flor
30min
Quiche de cebola
1h 10min
Muffins de batata-doce
30min
Amêndoa (Modo descascar)
5 Min
Salada de cevada com laranja, coentros e amêndoa
50min
Técnica Ravioli
30min
Falafel com molho de tomate e coco
9 Std.
Creme da rama do alho-francês
40min