![Focaccia au romarin et tomates séchées Focaccia au romarin et tomates séchées](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4FB7245F-94E8-4046-B474-FAF3D636C3A6/Derivates/843f5f54-9ab5-4f51-bb1f-3530bfca7488.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'huile d'olive
- 2 c. à café rases de sel
- 70 g de tomates séchées
- 2 c. à soupe de romarin frais, effeuillé
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1577 kJ / 373 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 9 g
Alternatif tarifler
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 godz. 50 min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2h 20min
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Mini focaccias à l'origan
3 Std. 40 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Pesto au basilic
10min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min