Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'huile d'olive
- 2 c. à café rases de sel
- 70 g de tomates séchées
- 2 c. à soupe de romarin frais, effeuillé
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1577 kJ / 373 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 9 g
Alternatif tarifler
Pesto au basilic
10 Min
Fougasse au romarin
3hod. 25min
Focaccia au thym
3 Std.
Focaccia aux olives
2sa
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 Std. 50 Min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Pesto classique au basilic
10 Min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2sa 30 dk
Focaccia au romarin
2h 20 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2sa
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min