Cihazlar ve Aksesuarlar
Simple gluten free herb gravy
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
unsalted butter40 g
-
white rice flour (see Tips)1 tbsp
-
sorghum flour1 tbsp
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh herbs finely chopped (see Tips)2 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
288.7 mg
Protein
0.8 g
Kalori
419 kJ /
99.8 kcal
Yağ
8.3 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
5.4 g
Karbonhidrat
5.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Good food, gluten free
94 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Gluten free plain flour
5 dk
Traditional gravy
25 dk
Meatloaf with onion gravy
1sa 30 dk
Gluten free flatbreads
40 dk
Gluten free chicken and leek pies
3sa 20 dk
Gluten free flour mix
10 dk
Gluten free shortcrust pastry
1sa 40 dk
Gluten free hot cross buns
3sa 25 dk
Gluten free scones
30 dk
Chia and pepita gluten free loaf
1sa 25 dk
Gluten free sourdough bread
192sa 20 dk
Traditional Worcestershire sauce
35 dk