Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 140 g Milch
- 1 TL Salz
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Weizenmehl Type 1050
- 30 g Olivenöl
- 1 EL Za´atar
- 1 gestr. TL grobes Salz
- 1 EL Thymian, abgezupft, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1024 kJ / 245 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orient-Rub
15 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45min
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 dk
Sheek Kebab
1 godz. 10 min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Fatayer mit Käse und Minze
1sa 5 dk
Zatar
15 min
Libanesisches Fladenbrot
3 godz. 20 min
Chapati
1 godz. 10 min
Gewürzreis
30min