Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g Senfkörner, gelb
- 1 TL Fenchelsamen, ganz
- 1150 g Birnen, reif, geschält, geviertelt, entkernt (siehe Tipp)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 4 Zweige frischer Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 100 g Zucker
- 1 TL Salz, unjodiert
- 120 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 20 g Senfkörner, braun (bzw. schwarz)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 929 kJ / 221 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 6 g
Alternatif tarifler
Feigensenf
55min
Kürbisketchup
2 Std. 5 Min
Stachelbeerchutney mit Berberitzen
55min
Süßer Marillensenf
55min
Ribisel-Apfelessig
4 Std. 20 Min
Rhabarber-Chutney
1 godz. 30 min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 godz.
Orangenpaste
30min
Marillen-Karotten-Chutney
1684 Std.
Rote-Rüben-Senf
50 min
Fruchtiges Tomatenketchup
2sa 25 dk
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min