Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 30 g Tomatenmark
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Kümmel, ganz
- 400 g Weißkraut, Strunk entfernt, in Stücken
- 20 g Butterschmalz
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 - 1 ¼ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Spritzer Essig
- 4 Stängel frische Petersilie
- 1 EL Maisstärke
- 50 g Sauerrahm und 6 EL für die Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 752 kJ / 180 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 537 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Haferflockensuppe
20 dk
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 Std.
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 dk
Bohneneintopf mit Gerste
40 dk
Eachtlengsuppe
45 Min
Krautsuppe
55 Min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 Std.
Letscho
40 dk
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min