Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 30 g Tomatenmark
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Kümmel, ganz
- 400 g Weißkraut, Strunk entfernt, in Stücken
- 20 g Butterschmalz
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 - 1 ¼ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Spritzer Essig
- 4 Stängel frische Petersilie
- 1 EL Maisstärke
- 50 g Sauerrahm und 6 EL für die Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 752 kJ / 180 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 537 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 dk
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Pannonische Bohnensuppe
50 min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Fiakergulasch
2u. 15min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 dk
Krautsuppe
55 dk
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min
Eachtlengsuppe
45min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min