Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 EL Rapsöl
- 3 EL Apfelessig
- 1 EL Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
Gelbe Fisolen
- 500 g Wasser
- 500 g gelbe Fisolen, frisch, halbiert
- 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 402.8 kJ / 95.8 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 6.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 588.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 Std.
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Dampfgegarte grüne Fisolen und grüne breite Bohnen
20min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Hollerkoch
2h 50 min
Omas Apfelkompott
20min
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1 Std.
Erdäpfelsalat
1 Std.
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Apfelkren
40 min