Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Schweinebauch, ohne Schwarte, halbiert
- 1000 g Wasser
- 30 g neutrales Öl
- 15 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 15 g süße Bohnenpaste (siehe Tipp)
-
400
g Staudensellerie, in schrägen Stücken (2 cm)
veya 400 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1872 kJ / 448 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1 godz.
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1h 30min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 godz.
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1 godz. 40 min
Gambas Piri-Piri
25 Min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 godz.
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50 min