Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (2,5 cm)
-
500
g Fisolen, frisch
veya 500 g Fisolen, TK - 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 250 g Feta
- 300 g Cocktailtomaten
- 20 g natives Olivenöl extra
- 20 g Essig
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Stängel Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1418 kJ / 338 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45 min
Salat Nicoise
40 min
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50 Min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Halloumi mit Gurken-Koriander-Salat und Olivensalsa
45 min
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade (vegan)
15min
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40 min
Nudel-Rucola-Salat
50 Min
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
1 Std.
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40 min
Melanzani-Gemüse mediterran
35 min