Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (2,5 cm)
-
500
g Fisolen, frisch
veya 500 g Fisolen, TK - 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 250 g Feta
- 300 g Cocktailtomaten
- 20 g natives Olivenöl extra
- 20 g Essig
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Stängel Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1418 kJ / 338 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35 min
Salat Nicoise
40 min
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45 min
Minestrone mit Kichererbsen
45 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30 min
Käferbohnensalat
35 min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 min
Karfiol mit Butterbröseln
40 min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 min
Pasta "primavera"
1 godz.
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 min