Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 - 15 g Salz, unjodiert
- 2 ½ EL Majoran, getrocknet
-
¾
TL Schabzigerklee (Brotklee), gemahlen
veya ¼ TL Kümmel, gemahlen - 2 TL schwarze Pfefferkörner
- 3 Pimentkörner
- ¼ - ½ TL Macis
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 175 g Schweineleber, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm)
- 175 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, in Würfeln (3 cm)
-
175
g Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck), gewürfelt (1-2 cm)
veya 175 g Schweineschmalz - 1265 g Wasser
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan) (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 1754 kJ / 419 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Frühstücksfleisch im Glas
26 Std. 30 Min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Gsiberger Leberpastete
3sa 30 dk
Leberreis
35 Min
Feine Streichwurst
14h 30min
Altbayerischer Leberkäse
25 godz. 5 min
Extrawurst
14 godz. 10 min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 Std. 50 Min
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Apfelkren
40min