Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 - 15 g Salz, unjodiert
- 2 ½ EL Majoran, getrocknet
-
¾
TL Schabzigerklee (Brotklee), gemahlen
veya ¼ TL Kümmel, gemahlen - 2 TL schwarze Pfefferkörner
- 3 Pimentkörner
- ¼ - ½ TL Macis
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 175 g Schweineleber, sehnenfrei, in Würfeln (3 cm)
- 175 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, in Würfeln (3 cm)
-
175
g Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck), gewürfelt (1-2 cm)
veya 175 g Schweineschmalz - 1265 g Wasser
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan) (siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 1754 kJ / 419 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spagatkrapfen
11sa 50 dk
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1 godz. 30 min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Gsiberger Leberpastete
3 godz. 30 min
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1h
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Grobe Streichwurst
13h
Geröstete Leber
30min
Ingwer-Knoblauch-Paste
10 min
Grammelpogatscherl
1h 10min
Leberreis
35min