Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Weizenmehl, griffig
- 20 g Weichweizengrieß Type 480
- 2 Eier (Größe M)
- 300 g Leber (siehe Tipps), sehnenfrei, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 2 - 3 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 618.5 kJ / 148 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40 min
Butternockerl
40 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Kräuterschöberlsuppe
35 min
Leberknödel
55min
Frittaten
30min
Linzer Seidenknödel
50 min
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Bröselknödel
40 min