Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Weizenmehl, griffig
- 20 g Weichweizengrieß Type 480
- 2 Eier (Größe M)
- 300 g Leber (siehe Tipps), sehnenfrei, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 2 - 3 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 618.5 kJ / 148 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Semmelknödel
50 min
Hühnerleberschnitten
25min
Butternockerl
40min
Kräuterschöberlsuppe
35min
Wurstknödel
1h 20min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1hod. 40min
Fleischstrudel für Suppe
40min
Bröselknödel
40min
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Frittaten
30min