Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Rindsuppe
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Semmelwürfel
- 600 g Rindsleber
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier (Größe M)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 80 g Semmelbrösel
- 300 - 400 g Butterschmalz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min
Semmelknödel
50 Min
Leberreis
35min
Fleischstrudel für Suppe
40 Min
Leberknödel
55min
Grammelknödel
1óra 30p
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Waldviertler Knödel
1 Std.
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1óra 30p
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.