Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Rindsuppe
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Semmelwürfel
- 600 g Rindsleber
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier (Größe M)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 80 g Semmelbrösel
- 300 - 400 g Butterschmalz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Leberknödel
55 Min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Fleischstrudel für Suppe
40 dk
Leberreis
35 Min
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1h 45min
Semmelknödel
50 dk
Salzburger Fleischkrapfen
1 Std. 30 Min
Hasenöhrl
1 Std.
Tafelspitz mit Semmelkren
1sa 20 dk
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 Std. 30 Min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.