Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dukatenbuchteln
- 250 g Milch
- 20 g frische Germ
- 50 g Feinkristallzucker
- 1 - 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 6 Eidotter (Größe M)
- 1 - 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 80 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
Kanarimilch und Fertigstellung
- 70 - 90 g Feinkristallzucker
-
50
g Speisestärke
veya 50 g Vanillepuddingpulver - 750 g Milch
- ½ - 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 3 Eidotter
- Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2161 kJ / 516 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Semmelknödel
50 min
Batzerlgugelhupf
2u. 50min
Gerührter Germgugelhupf
2 godz.
Salzburger Nockerl
30min
Apfelkuchen mit Weinteig
1 godz. 15 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Buchteln mit Powidl
2hod. 20min
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Buchteln mit Vanillesauce
1hod. 40min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Germknödel
1 godz.