Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g lamb's liver (lamb's fry - see Tips)
- 300 - 500 g milk
- 200 g brown onion, cut into halves
- 6 rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces
- 50 g salted butter
- 60 g tomato sauce
- 40 g Worcestershire sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 - 150 g plain flour, for dusting
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2874.6 kJ / 684.4 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Karbonhidrat
- 56.4 g
- Yağ
- 31.4 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 1404.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Shepherd's pie
55min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Lemon chicken with crispy potatoes
2hod. 40min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30 min
Beef Stroganoff
1hod.
Meatloaf with onion gravy
1h 30 min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Pork and apple cider stew
1h 40 min