Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Olivenöl, nativ
- 2 Knoblauchzehen
- 2 - 3 Zweigchen Thymian, frisch, Blättchen gewaschen und getrocknet
- 400 g Cherry-Tomaten, in Hälften
- 40 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 15 - 20 g Steinpilze, getrocknet, 20 Min. in lauwarmem Wasser eingeweicht und ausgedrückt
- 300 g Auberginen, in Würfeln (1-2 cm)
- 1 TL Salz
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Bucatini
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1992 kJ / 476 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetarische Carbonara
30min
Parmigiana al forno
1 godz. 50 min
Fusilli mit Artischocken und Erbsen
30min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Trenette mit Pesto
45 min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30min
Lasagne verdi
1u. 15min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1u. 15min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min