Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Olivenöl, nativ
- 2 Knoblauchzehen
- 2 - 3 Zweigchen Thymian, frisch, Blättchen gewaschen und getrocknet
- 400 g Cherry-Tomaten, in Hälften
- 40 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 15 - 20 g Steinpilze, getrocknet, 20 Min. in lauwarmem Wasser eingeweicht und ausgedrückt
- 300 g Auberginen, in Würfeln (1-2 cm)
- 1 TL Salz
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Bucatini
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1992 kJ / 476 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30min
Gemüse-Fideuà
40min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Penne alla Puttanesca
35 Min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 godz. 40 min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1sa 15 dk
Spaghettini mit Peperoni
50min
Gedämpfte Auberginen mit Reis
1 Std.