Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 Zweigchen Petersilie, frisch, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 40 g Olivenöl, nativ
- 40 g Schalotten
- 1 roter Chili, alle Sorten, klein, ohne Samen
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Zweigchen Rosmarin, frisch, Nadeln gewaschen und getrocknet
- 250 g Auberginen, in Würfeln (1-2 cm)
- 250 g Schwertfisch, in Würfeln (1-2 cm)
- ½ TL Salz
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Pennette
- 100 g Weisswein, trocken
- 150 g San Marzano-Tomaten, in Würfeln (1-2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1989 kJ / 475 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta mit Pilzragout
45 Min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40 Min
Crevettencurry mit Topinambur
45 Min
Artischocken alla Romana
50 Min
Currybohnen mit Reis
40 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Räucherlachs-Pizza
1 Std.
Mexikanische Pouletsuppe
40 Min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 35min
Spaghettini mit Peperoni
50 Min
Zitronenpoulet
50 Min
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 Min