Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl, nativ
- 350 g rote Peperoni, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Zweigchen frisches Basilikum
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 Zweigchen frischer Thymian
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin
- 1 Prise roter Chili, alle Sorten (isteğe bağlı)
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 2 - 3 Sardellenfilets in Öl oder Salz, gut abgetropft
- 700 g Pouletschenkel, ohne Haut, mit Knochen (Schenkel und Beinchen getrennt)
- 100 g Lagerbier
-
50
g Gemüse-Bouillon (isteğe bağlı)
veya 50 g Wasser + 1 TL Gemüse-Bouillon (isteğe bağlı) - 1 Prise weisser Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 996 kJ / 238 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 14.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pouletcurry
35min
Gelber Reis mit Poulet
40min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1h 35min
Shrimps-Lachs-Spiesse mit Spinat-Kartoffeln
1h 15min
Griechische Fleisch-Bällchen (Köfte)
1h 30min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 Min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1h 15min
Rindsstroganoff
45min