Frische Tagliatelle mit Steinpilzen

Frische Tagliatelle mit Steinpilzen

4.1 15 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 Portionen

Malzemeler

Pastateig
  • Weizenmehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche
    300 g
  • Eier
    3
  • Olivenöl, nativ
    1 EL
  • Salz
    1 TL
Steinpilzsauce
  • Petersilie, frisch Blätter abgezupft
    2 Zweigchen
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl, nativ
    50 g
  • Steinpilze, frisch in Scheiben
    150 - 200 g
    50 g Steinpilze, getrocknet, 20 Min. in Wasser eingeweicht und ausgedrückt
  • Salz
    1 ½ TL
  • Wasser
    1200 g
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 - 2 Prise

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 4 Portionen

Protein 20 g
Kalori 2337 kJ / 558 kcal
Yağ 21 g
Lif 4 g
Karbonhidrat 76 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...