Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta de especias
- 1 cda de semillas de cilantro molidas
- 45 g de aceite vegetal
- 10 chiles de árbol secos, sin semillas ni tallos
- 2 chiles serranos, rojos, sin semillas ni tallo
-
10
g de té limón, fresco, solamente el tallo
veya 1 ½ cdita de ralladura de limón verde - 80 g de cebolla morada, en trozo
- 2 dientes de ajo, pelados
- 15 g de pulpa de tamarindo
- 1 ½ cdita de cúrcuma, en polvo
- ½ cdita de sal fina
Cordero
- 1000 g de pierna de cordero, sin hueso, cortado en cubos
- ¼ cdita de cúrcuma, en polvo
- 400 g de leche de coco
- ½ cdita de sal fina
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porciones
- Kalori
- 10520 kJ / 2504 kcal
- Protein
- 200 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 176 g
- Lif
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Árbol de choux (Croquembouche)
2h
Arroz al curry con camarones
40 min
Espaguetis con albóndigas fantasmagóricos
1h 25min
Satay de res
2h 30min
Tom yum
40 min
Wedge salad para 2
15min
Bisque de camarón
25min
Tostadas de pulpo en mole amarillo
1h 30min
Salsa bruja
5min
Carcamusas de Toledo
45 min
Ratatouille (Ratatouille) - Francia
1 Std. 20 Min
Huevos en cazuela
35min