Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 100 g di burro, a pezzi
- 220 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati + q.b.
- 1 carota, pelata e a rondelle (2-3 mm)
- sottaceti misti q.b.
- olive verdi denocciolate q.b.
- maionese q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1708 kJ / 408.2 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30min
Ricciarelli
7h
Pomodori ripieni al tonno
40min
Salame di patate e tonno
6sa 30 dk
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2sa
Mousse di baccalà
45min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Soufflé al formaggio
55min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1sa 15 dk
Pomodori ripieni di riso basmati
1h
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Pappa al pomodoro
35min