Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 100 g di burro, a pezzi
- 220 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati + q.b.
- 1 carota, pelata e a rondelle (2-3 mm)
- sottaceti misti q.b.
- olive verdi denocciolate q.b.
- maionese q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1708 kJ / 408.2 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Crème caramel
3 Std. 45 Min
Insalata russa
1h
Soufflé al Castelmagno
55 min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Pansoti in salsa di noci
2h
Condimento ai carciofi veloce
10 Min
Salame di patate e tonno
6h 30min
Sformato di cardi
1h
Salsa verde "Bagnet"
15min
Salsa tonnata
20min
Castagnaccio
1h