Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 25.9 g
- Yağ
- 19.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 656.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 Min
Root Vegetable Röstis (TM6)
50 menit
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM6)
1j
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 menit
Rye Bread Rolls- Bürli
12 Std.
Apple Tart (TM6)
1j
Grenadine
45 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Smoked Salmon Pâté
5 min