Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 250 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 120 g water, cold
- 1 tsp xanthan gum
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 400 g cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 20 g
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 80 g red onions, quartered
- 20 g gluten-free plain white flour
- 200 g milk
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 40 g pine nuts
Pithivier
- 1 medium egg, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4576 kJ / 1101 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 80 g
- Doymuş Yağ
- 40 g
- Sodyum
- 1151 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 dk
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1sa
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 dk
Festive Nut Roast Wreath
2sa
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1sa
Curried Squash Galette
1h 20min
Peach and Plum Fruit Cobbler
1sa
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 Std. 45 Min