Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- etwas Öl zum Einfetten
- 4 Eier
- 400 g Wasser
- 400 g Milch
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 450 g weiße Fischfilets, geräuchert (original Schellfisch)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL frische Kräuter, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1411 kJ / 337 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Erdäpfelsuppe | Morcheln | Lauch
1h 45min
Gefülltes Curry-Hähnchen-Brot
2h 45min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1h 10min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55min
Pastinaken-Blinis mit Blauschimmelkäse, Nüssen und Honig
2小时 20 分钟
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30min
Bröselnudeln mit Backobst
40 Min
Pfeffersackerl mit Pastinaken-Steinpilz-Fülle
1 Std. 30 Min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9 Std. 15 Min
Forelle | Wurzel | Tapiokakaviar | Rauch
1h 20min
Champignon-Terrine
3 godz. 50 min