Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- etwas Öl zum Einfetten
- 4 Eier
- 400 g Wasser
- 400 g Milch
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 450 g weiße Fischfilets, geräuchert (original Schellfisch)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL frische Kräuter, gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1411 kJ / 337 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coq au vin
3 Std.
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 Std. 40 Min
Dotterravioli | Spinat | Trüffel
5h 10min
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50 min
Key Lime Pie
4h 40min
Maurische Tasse
15 min
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40min
Tomaten-Brot-Suppe, Spinat-Omelett-Rolle, Ratatouille
1sa 5 dk
Lammbällchen mit Erdäpfel-Röhrlsalat und Kerbelsauce
1 godz. 45 min
Zypriotischer Halloumi-Gugelhupf
1sa 20 dk
Jungli Laal Maas
5 Std.
Leberpastete im Glas
4u.