Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno ai funghi
- 120 g di Gruviera, a pezzi
- 20 g di olio di oliva
- 80 g di cipolla rossa, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di funghi freschi, a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di erba cipollina fresca, tritata
Terminare la preparazione
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di farina di mais, bianca
- 20 g di burro
- 200 g di mais dolce in scatola sgocciolato (peso netto)
-
150
g di Biltong, carne essiccata, marinata e speziata, a striscioline
veya 150 g di bacon affumicato a fette, a striscioline - 100 g di feta, sbriciolata
- 200 g panna, qualsiasi tipo
- 10 foglie di basilico fresco, spezzettate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomaselle liguri
1 godz. 30 min
Pisco Sour
10 min
Zuppa di pasta e polpette ai funghi
1 godz. 15 min
Trancetti al caramello
Değerlendirme yok
Pasta con ajvar e porro
30min
Cocktail Pisco sour
10 min
Zuppa primaverile
40min
Spaghetti e meatballs di pollo
1hod. 40min
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1 godz.
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1h 20min
Langos
5h 10min
Carbonada
1 godz.