Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 jaunes d'œufs
- 120 g de vin pétillant demi-sec
- 120 g de sucre en poudre
- 250 g de fruits rouges frais variés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 711.8 kJ / 169.2 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 23.7 g
- Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 Min
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Fruits d'été en papillote
20min
Sabayon aux raisins
15min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20min
Gratin de raisin en sabayon
20min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Soufflé à l'ananas
35min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Crème brûlée au champagne
2sa 25 dk
Tiramisu aux poires et crème de marron
35min