Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta secca tipo linguine
- 1 cucchiaino di scorza di limone grattugiata, preferibilmente biologica
- 30 g di succo di limone
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate, asciugate e spezzettate
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1720 kJ / 411 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2 Std. 40 Min
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Brak ocen
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Salsa ai lamponi
10min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Crêpes
1 Std. 20 Min
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Farfalle con vongole e pomodorini
Brak ocen
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Nettare di lamponi
Brak ocen
Chips croccanti con guacamole
1 Std.