Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 - 6 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 300 g de agua
- 250 g de chirlas frescas
- 4 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 70 g de pimiento rojo en juliana
- 50 g de leche
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1276 kJ / 305 kcal
- Protein
- 38.96 g
- Karbonhidrat
- 2.84 g
- Yağ
- 15.35 g
- Lif
- 0.44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Merluza al vapor de almejas
30min
Dorada a la catalana
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Bacalao con langostinos
1h
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30min
Merluza a la gallega
40min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Calamares encebollados
1h
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Fideuá de mariscos
45min