Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 - 6 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 300 g de agua
- 250 g de chirlas frescas
- 4 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 70 g de pimiento rojo en juliana
- 50 g de leche
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1276 kJ / 305 kcal
- Protein
- 38.96 g
- Karbonhidrat
- 2.84 g
- Yağ
- 15.35 g
- Lif
- 0.44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Berenjenas rellenas de bacalao
1 Std.
Bacalao con langostinos
1 Std.
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 Min
Sepia al ajillo
25 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Calamares encebollados
1 Std.
Lubina en salsa de salmorreta
25 Min
Bacalao en salsa verde
30 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min