Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua para el vapor
- 1 rodaja de bacalao fresco (de 600-700 g)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 6 dientes de ajo en láminas
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1041 kJ / 248 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merluza a la gallega
40 min
Bacalao con langostinos
1h
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Calamares encebollados
1h
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Bonito a la riojana
50 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bacalao con chirlas
45 min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Bacalao Club Ranero
1h