Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua para el vapor
- 1 rodaja de bacalao fresco (de 600-700 g)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 6 dientes de ajo en láminas
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1041 kJ / 248 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dorada a la veneciana
55min
Merluza a la gallega
40 Min
Bacalao con chirlas
45 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Rape al vapor con salsa verde
20 Min
Bacalao Club Ranero
1h
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50 Min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 Min
Besugo con patatas panadera
1h
Bacalao con ajetes y pilpil
25 Min