Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stufato
- 1500 g di acqua
- 15 g di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 1 cipolla dorata, in quarti
- 1 chiodo di garofano
- 250 g di carote, a metà in lunghezza
- 100 g di porro, a pezzi
- 200 - 250 g di pancetta tesa di maiale
- 4 salsicce di maiale affumicate
- 300 g di cavolo cappuccio, in quarti
Farz
- 150 g di farina di grano saraceno
- 50 g di panna acida
- 1 uovo
- 150 g di latte
- 20 g di burro salato (isteğe bağlı)
- 30 g di salsa di senape (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3175 kJ / 762 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 37.3 g
- Yağ
- 54 g
- Lif
- 6.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta con pollo e funghi
Değerlendirme yok
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1 godz.
Calulu di pesce
50 Min
Chawan mushi
35 Min
Spezzatino alla birra scura
13 godz. 30 min
Soba con cipollotti e anatra
2h 20min
Manzo al tamarindo con riso
9 godz. 10 min
Polpette di polpo al profumo di limone e pepe verde
1 godz.
Spezzatino al Barolo
5 Std. 40 Min
Riso al curry gamberi e verdure
40 min
Patè di avocado
15min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 godz. 40 min