Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Fischfilet, in Scheiben (ca. 5 mm), siehe Tipp
- 25 g trockener Weißwein
- ½ TL Salz
- 30 g neutrales Öl
- 20 g Chiliöl, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 TL Szechuan-Pfeffer, ganz (siehe Tipp)
- 40 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 2 Chilischoten, getrocknet, in Stücken (ca. 5 cm)
- 250 g Sojabohnensprossen
- 1200 g Wasser
- 2 EL Speisestärke
- 2 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 967 kJ / 231 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Klare Steinpilzsuppe
30 Min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 godz.
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1hod. 30min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 Min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1 godz.
Scharfe Gemüsesuppe mit Bohnenpaste (大酱汤)
50 Min
Bunte Gemüseplatte (炒五色蔬菜)
45 Min
Gulasch Stroganoff
1 godz. 10 min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 Min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1hod. 30min