Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de lait demi-écrémé
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 200 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine de blé complet, type 150
- 20 g de miel liquide
- 20 g de beurre, ramolli
- 2 c. à café de sel
- 150 g de muesli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 864 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 35.1 g
- Yağ
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain à la farine d'épeautre
3h
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3 Std. 5 Min
Pain aux fruits secs
3 Std. 45 Min
Pain à la châtaigne
2h 55min
Pain complet
5h
Pain de seigle
2h 40min
Pain aux figues
4h
Pain viking au sésame
3h 10min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain complet rapide
1h 20min
Pain au yaourt
1h 50min
Pain aux graines
5h