Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ EL Garam Masala
- 3 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
-
600
g Hühnerschenkel, ohne Knochen und Haut, in mundgerechten Stücken
veya 600 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in mundgerechten Stücken - 250 g Couscous
- 630 g Wasser
- 40 g Sonnenblumenöl
- 10 Stängel glatte Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 80 g Zwiebeln, in Stücken
- 60 g Oliven, grün, entkernt
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe
veya 1 Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l) - 1 Bio-Zitrone, Schale und Saft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2073 kJ / 496 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zitronenhuhn mit Bulgur
1 godz.
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
50 min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50 min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1 godz.
Grünes Linsencurry mit Hähnchen
8h 35min
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45 min
Chicken Korma
45 min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 godz.
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40 min
Joghurthühnchen
40 min