Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ EL Garam Masala
- 3 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
-
600
g Hühnerschenkel, ohne Knochen und Haut, in mundgerechten Stücken
veya 600 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in mundgerechten Stücken - 250 g Couscous
- 630 g Wasser
- 40 g Sonnenblumenöl
- 10 Stängel glatte Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 80 g Zwiebeln, in Stücken
- 60 g Oliven, grün, entkernt
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe
veya 1 Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l) - 1 Bio-Zitrone, Schale und Saft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2073 kJ / 496 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
50 min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 godz. 40 min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Huhn à la Toskana mit Polenta
1sa 5 dk
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1h
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1h
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45min
Zitronenhuhn mit Bulgur
1h
Kokoscurry mit Huhn
45min
Linsen-Curry-Eintopf mit Hähnchen
40min
Joghurthühnchen
40min