Uyumlu sürümler
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(isteğe bağlı)
veya 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (isteğe bağlı) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 115 kJ / 27 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 3.7 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş karnabahar
30 min
Rendelenmiş elma
10 min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 menit
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Buharda pişmiş bezelye
20 min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 Min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 Min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 Min
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40 min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 Min
Buharda Pişmiş Somon
30 min
Patates ve Havuç Püresi
45 Min