Cihazlar ve Aksesuarlar
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
1 porsiyon
Malzemeler
-
su1200 g
-
pancar kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)500 g
-
500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)taze fasulye (isteğe bağlı) kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)500 g
-
bal kabağı çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)500 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
2.2 g
Kalori
115 kJ /
27 kcal
Yağ
0.4 g
Lif
2.8 g
Karbonhidrat
3.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Pas d’évaluation
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Pas d’évaluation
Küpler Halinde Havuç Püresi
45min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
Tahıllı Meyve Lapası
10min
Tahıllı Elma Lapası
10min