Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g d'eau
- 1 brin de thym, frais, effeuillé
- 2 feuilles de laurier, sèches
- 1 bouquet de persil frais, effeuillé
- 600 g de viande de veau, sans nerf, sans os, coupée en morceaux (2 cm)
- 300 g de carottes, coupées en rondelles (5 mm)
- 200 g de poireaux, coupés en rondelles (5 mm)
- ¾ c. à café de sel, selon les goûts
- ¼ c. à café de poivre, moulu, selon les goûts
- 300 g de champignons de Paris, coupés en quatre
- 20 g de beurre
- 15 g de farine
- ½ c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée de pommes de terre
45 min
Velouté de légumes
45 min
Purée de pomme de terre
50 min
Sauce béchamel
15 min
Blanquette de veau aux bolets
1h 30min
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Compote de pommes
20 min
Îles flottantes
40min
Petits pois au jambon
30 min
Soupe au potiron
35 min
Moelleux au chocolat
1 godz. 15 min
Paupiettes aux légumes
1 godz.