Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g d'eau
- 1 brin de thym, frais, effeuillé
- 2 feuilles de laurier, sèches
- 1 bouquet de persil frais, effeuillé
- 600 g de viande de veau, sans nerf, sans os, coupée en morceaux (2 cm)
- 300 g de carottes, coupées en rondelles (5 mm)
- 200 g de poireaux, coupés en rondelles (5 mm)
- ¾ c. à café de sel, selon les goûts
- ¼ c. à café de poivre, moulu, selon les goûts
- 300 g de champignons de Paris, coupés en quatre
- 20 g de beurre
- 15 g de farine
- ½ c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry de poulet
35 Min
Purée de pomme de terre
50 min
Poulet citron
50 min
Filet de poulet en sauce aux champignons et pommes de terre
1 Std.
Paupiettes aux légumes
1 Std.
Pâte à crêpe
1h 15 min
Pâte à crêpe
1h 15 min
Sauce tomate
40 Min
Saucisses au curry et lentilles
1 Std.
Frittata de pomme de terre vapeur
1h 15 min
Îles flottantes
40 Min
Blanquette de veau aux bolets
1 Std. 30 Min