Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de marsala liquoreux
- 60 g de vin blanc
- 6 jaunes d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 32.3 g
- Yağ
- 16.8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 31.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon
15min
Sauce hollandaise
25min
Sabayon
15min
Sabayon classique
15min
Sauce béarnaise
20min
Soupe d'asperges au citron
55min
Terrine d'asperges et de langoustines
10h
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Chutney d'oignon rouge
24h
Sauce béarnaise
15min
Baba au rhum
Değerlendirme yok
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min