Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
veya 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di zucca
35min
Fagiolini al curry con riso
Değerlendirme yok
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Değerlendirme yok
Pizza capricciosa
1 Std. 35 Min
Zuppa di zucca
35min
Riso alle verdure
55 Min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1 Std. 5 Min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Crema marocchina di fave
35min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Parmigiano grattugiato
5min