Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
veya 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Değerlendirme yok
Tartufi al cioccolato
Değerlendirme yok
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min
Fagiolini verdi con timo
1 Std. 10 Min
Pizza alla romana
Değerlendirme yok
Zuppa di zucca
35 Min
Salmone con noodles di zucchine
25min
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Salmone con asparagi e grano
40 Min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1 Std.
Tiramisù (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Verdure al vapore
20min