Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
veya 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1685 kJ / 403 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle di carote e zucchine
Değerlendirme yok
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Asparagi con patate
50 min
Pesce al vapore con verdure miste
1hod. 20min
Zuppa di zucca
35 λεπτ.
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 λεπτ.
Pollo alla pechinese
Değerlendirme yok
Zuppa di zucca
35 λεπτ.
Condimento all'arancia e curry
Değerlendirme yok
Pollo con asparagi e riso
45min
Minestra di carote e menta
35 λεπτ.
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 λεπτ.