Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de beurre
-
1000
g de petits pois frais
veya 1000 g de petits pois surgelés - 600 g d'eau
-
1
c. à soupe de pâte de bouillon de poulet
veya 1 cube de bouillon de poulet (pour 0,5l) -
200
g de crème fraîche, min 30% M.G.
veya 200 g de crème épaisse - 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu, selon votre goût
- ½ c. à café de sel fin, selon votre goût
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 778 kJ / 187 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 8 g
Alternatif tarifler
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25 Min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50 Min
Soupe de poireau et de pommes de terre au jambon fumé croustillant
40min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Curry de poisson
35min
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40min
Mousse à la truite
5min
Soupe au potiron, chou-fleur et chou romanesco
45 Min
Crème de bettes
35min
Soupe céleri-pomme
30 Min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 Min