Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 300 g de farine blanche
- ½ c. à café de sel fin
- 150 g de beurre, froid en petits morceaux
- 1 jaune d'oeuf
- 50 g d'eau, glacée
Garniture
- 200 g de gouda, en morceaux
- 150 g de jambon cuit, en morceaux
- 200 g de crème double
- 4 oeufs
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 ½ c. à café de sel fin
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 400 g de poireaux, coupé en rondelles (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4728 kJ / 1130 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Karbonhidrat
- 63.1 g
- Yağ
- 81 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte aux épinards
55 min
Quiche poireaux-lard
1h
Risotto au saumon et fenouil
25min
Soupe au chou
50min
Croustade aux champignons
1h 40min
Lasagne à la bolognaise
2u. 30min
Rotolo aux champignons et poivrons
2h 15min
Quiche aux épinards et tomates
1 godz. 45 min
Lasagnes de courgette et poisson
1h
Risotto à la saucisse et aux pois
30min
Taboulé au quinoa et au thon
40min
Nouilles sautées aux légumes
30min