![Blanquette de veau aux bolets Blanquette de veau aux bolets](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f2f2c388-8138-4106-bcc6-e5652cc35d89/Derivates/9324a26d-5c7c-4bf3-88ff-d6b0a9613620.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de bolets, séchés
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de viande de veau, sans nerf, sans os, (par ex. cou, épaule)
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 1 c. à soupe de farine
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0.5 l)
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2056 kJ / 494 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Bœuf bourguignon
2h
Lasagnes
2h
Limoncello
192 Std. 30 Min
Ratatouille
40 min
Sauce béchamel
15min
Mayonnaise
5 menit
Tarte meringuée au citron
2h 30min
Beignets de filets de perche
1 godz.
Ragoût de bœuf
1 godz. 50 min
Purée de pommes de terre
45 min
Sauce bolognaise
3h 15min