Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de bolets, séchés
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de viande de veau, sans nerf, sans os, (par ex. cou, épaule)
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 1 c. à soupe de farine
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0.5 l)
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2056 kJ / 494 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bœuf bourguignon
2 Std.
Blanquette de veau
1 godz. 15 min
Ramequins aux épinards et aux œufs
35 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1 Std.
Ratatouille
40 Min
Gratin dauphinois
50 Min
Coq au vin
2 Std.
Sauce béchamel
15 min
Ragoût d'agneau
50 Min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1 Std.
Crevettes au curry
35 min